Είχε διαφορές με τον γιο και τις έλυσε πυροβολώντας... τη μάνα του - iefimerida.gr

Είχε διαφορές με τον γιο και τις έλυσε πυροβολώντας... τη μάνα του

Πυροβόλησε γυναίκα με καραμπίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει έναν 31χρονο άνδρα ο οποίος σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε την 58χρονη γειτόνισσά του.

Όπως δημοσιεύει το cretalive.gr, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κροκίδα, στην πόλη των Χανίων. Ο δράστης φέρεται να είναι τοξικομανής και μάλλον είχε διαφορές με τον γιο της γυναίκας που πυροβόλησε, ο οποίος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με αυτόν.

Γι άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πήρε την καραμπίνα του και πήγε στο διαμέρισμα της 58χρονης, την ώρα που ο γιος της δεν ήταν εκεί. Τότε άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά με αποτέλεσμα να τραυματίσει την άτυχη γυναίκα στην πλάτη.

Μετά την πράξη του ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ οι γείτονες ειδοποίησαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο για την ζωή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ