Οπλισμένοι με Καλάσνικοφ τρομοκράτησαν όλους τους ηλικιωμένους ενός χωριού - iefimerida.gr

Οπλισμένοι με Καλάσνικοφ τρομοκράτησαν όλους τους ηλικιωμένους ενός χωριού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ολόκληρο το χωριό Μελισσοχώρι της Βοιωτίας, όταν δύο άνδρες με καλάσνικοφ εισέβαλαν στο καφενείο που ήταν μαζεμένοι όλοι οι ηλικιωμένοι για να πάρουν τις συντάξεις τους από τον ταχυδρόμο.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 στο καφενείο του χωριού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και ενώ θα μοιράζονταν οι συντάξεις από τον ταχυδρόμο, δύο Αλβανοί εισέβαλαν οπλισμένοι με καλάσνικοφ φωνάζοντας «να μην κουνηθεί κανείς», ενώ γρονθοκόπησαν τον ταχυδρόμο.

Όπως μεταδίδει το viotiashop.gr, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά αδιαφορώντας για τους ηλικιωμένους. Μία από τις σφαίρες χτύπησε στο ταβάνι και αφού εξοστρακίστηκε, τραυμάτισε έναν από τους θαμώνες στον λαιμό, ο οποίος είχε μεταβεί από διπλανό χωριό για να παραλάβει την σύνταξη.

Ένας άλλος μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά στο μέτωπο, πιθανόν και αυτός από εξωστρακισμό. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Οι ληστές άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ