Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού ο «καταθλιπτικός» Μουμπάρακ στη φυλακή - iefimerida.gr

Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού ο «καταθλιπτικός» Μουμπάρακ στη φυλακή

Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού ο «καταθλιπτικός» Μουμπάρακ στη φυλακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο θα μεταφερθεί κατά πάσα πιθανότητα ο τέως πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

Σύμφωνα με το αιγυπτιακό κρατικό πρακτορείο, στον 84χρονο Μουμπάρακ έγινε τεχνητή αναπνοή πέντε φορές τις τελευταίες ώρες και οι θεράποντες γιατροί του έχουν συστήσει τη μεταφορά του σε στρατιωτικό ή άλλο μεγάλο νοσοκομείο.

Ο πρώην πρόεδρος υποφέρει από νευρικό κλονισμό, σοβαρή κατάθλιψη και αυξημένη αρτηριακή πίεση, προσθέτει το αιγυπτιακό πρακτορείο, επικαλούμενο τα ευρήματα της ιατρικής ομάδας που παρακολουθεί τον Μουμπάρακ.

Ο Μουμπάρακ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον ρόλο του στη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της περσινής εξέγερσης. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου μεταφέρθηκε στη φυλακή Τόρα στο Κάιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ