Τη Δευτέρα και πάλι στο εδώλιο ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα και πάλι στο εδώλιο ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής

Τη Δευτέρα και πάλι στο εδώλιο εκπρόσωπος της Χρυσηίς Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δίκη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη αναβλήθηκε τελικώς για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου. O βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουρήματος καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε περιστατικό επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Το δικαστήριο λόγω φόρτου διέκοψε την εκδίκασης της συγκεκριμένης υπόθεσης για την ερχόμενη εβδομάδα χωρίς να την εκφωνήσει.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ αντίθετα, από νωρίς, το πρωί έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας γύρω από το Εφετείο, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν επεισόδια που θα μπορούσαν να είχαν λάβει χώρα με αφορμή τη διοργάνωση αντιφασιστικού συλλαλητηρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος σε ανακοίνωση του υποστήριξε πως «Η δίκη μου αναβλήθηκε τελικώς για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Το γεγονός έτυχε υπέρμετρης προβολής απ' όλα τα ενημερωτικά μέσα, παρ' όλα αυτά ουδείς είχε την ευθιξία να αναφέρει ότι η υπόθεση βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε μία ψευδή κατάθεση υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα, το οποίο έχει αντιστοίχως μηνυθεί από εμένα και σε σύντομο χρόνο πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ληστεία, που φέρονται να διέπραξαν κάποιοι άγνωστοι δράστες, τους οποίους κατηγορούμαι ότι συνέδραμα, αφορούσε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και όχι φυσικά κάποια τράπεζα, τομέα στον οποίο έχει διαπρέψει υιός ετέρου υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ