Ο Κον Μπετίτ δε θα έρθει στην Αθήνα μετά τις ύβρεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ο Κον Μπετίτ δε θα έρθει στην Αθήνα μετά τις ύβρεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κον Μπετίτ δε θα έρθει στην Αθήνα μετά τις ύβρεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκληρά, σχεδόν υβριστικά λόγια που χρησιμοποίησε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ -το πρόγραμμά του είναι τρελό και ηλίθιο, είχε πει- του στοίχισαν ακριβά. Δεν θα έρθει τελικά στην Αθήνα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου προσκεκλημένος από τον Ελληνα ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκο Χρυσόγελο.

Ο «κόκκινος Ντάνι» όπως είναι γνωστός ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επρόκειτο να έχει συναντήσεις με κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς , παρουσιάζοντας τις προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

Ματαίωσε όμως το ταξίδι του στην Αθήνα μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη των Οικολόγων Πράσινων δείχνουν δυσαρεστημένα με την απρόσμενη επίθεση του Κον Μπετίτ στον Αλέξη Τσίπρα αφού εκτιμούν ότι λειτούργησε εις βάρος τους.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι διευκρινίζουν πάντως ότι στις 12 Ιουνίου έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον Μανουέλ Μπαρόζο στις Βρυξέλλες και σε αυτήν θα παρευρίσκεται ο Κον Μπετίτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ