Τσίπρας στους G20: Η Ελλάδα βιώνει τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία - iefimerida.gr

Τσίπρας στους G20: Η Ελλάδα βιώνει τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία

Τσίπρας στους G20 : Η Ελλάδα βιώνει τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον 14 πρεσβευτών και 5 διπλωματικών εκπροσώπων των 20 πλουσιότερων χωρών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε πριν από λίγο για «τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία που βιώνει ο τόπος» και πρόσθεσε ότι όπως στην αρχαία τραγωδία που εμπεριέχει την Υβρι, τη Νέμεση και την Κάθαρση έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα.

«Την Υβρι διέπραξαν όσοι κυβέρνησαν τη χώρα, την Νέμεση (τιμωρία) την υφίσταται ο ελληνικός λαός και την Κάθαρση θα δώσει επίσης ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου» δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας είπε οι η Ελλάδα αντιμετωπίζει «ανθρωπιστικό πρόβλημα» τα δυο τελευταία χρόνια και επεσήμανε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι πρόγραμμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αλλά πρόγραμμα εξόδου από την κρίση».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια «αναδυόμενη διεθνή κοινωνία των πολιτών» που συμπαρατάσσεται στο ελληνικό πρόβλημα ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του κόμματός του για τα οικονομικά θέματα.

(φωτο Eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ