Οι «εκλεκτοί» του Ζούρου για το Προολυμπιακό Τουρνούα - iefimerida.gr

Οι «εκλεκτοί» του Ζούρου για το Προολυμπιακό Τουρνούα

Εθνική ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους παίκτες που κλήθηκαν για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Προολυμπιακό Τουρνούα, που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου στο Καράκας της Βενεζουέλας, ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι απουσίαζαν από το Ευρωμπάσκετ του 2011, ενώ δεν έκανε το ίδιο με τον Στράτο Περπέρογλου. Εκτός έμειναν και οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Κουφός, οι οποίοι είναι τραυματίες. Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει τη Δευτέρα (11/6).

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ηλία Ζούρου: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν μέχρι και την επιστροφή της αποστολής από τα φιλικά στο Κάουνας (16/6 με Ρωσία και 17/6 με Λιθουανία) οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), που εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β'.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ