Ζέτα Τζόουνς-Ντάγκλας: Τον έπιασε να δοκιμάζει τα εσώρουχά της - iefimerida.gr

Ζέτα Τζόουνς-Ντάγκλας: Τον έπιασε να δοκιμάζει τα εσώρουχά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρα της έπαυλης σου και να βλέπεις τον 67χρονο άντρα σου να φοράει τα εσώρουχά και τα κοσμήματα σου. Αλλά η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το χειρίστηκε όπως ακριβώς έπρεπε. Και χωρίς να ανακατέψει δικηγόρους διαζυγίων.

«Ο Μάικλ ήταν στην κρεβατοκάμαρά μας και είχε αρχίσει να φοράει τα κοσμήματα, τα ρούχα και τα λοιπά πράγματά μου. Οπότε μπήκα μέσα και του είπα 'Αγάπη μου, σε παρακαλώ βγάλε το παντελόνι μου. Και ότι άλλο δικό μου φοράς. Έλα τώρα, δώσε μου τα διαμάντια μου πίσω. Τα θέλω'».

Αυτό δήλωσε η 42χρονη σταρ σχετικά με την «περίεργη» σκηνή που εκτυλίχθηκε μεταξύ εκείνης και του Ντάγκλας.

Ο πραγματικός λόγος που αντέδρασε τόσο ψύχραιμα είναι επειδή γνώριζε πως ο Μάικλ δεν τα φοράει γιατί του αρέσουν, αλλά στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τον ρόλο του ως ο γκέι πιανίστας Λιμπεράτσε στην ομώνυμη βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται με τίτλο Behind The Candelabra.

Ζέτα Τζόουνς-Ντάγκλας: Τον έπιασε να δοκιμάζει τα εσώρουχά της | iefimerida.gr 0

Στο πλευρό του θα είναι και ο Ματ Ντάμον ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του σωματοφύλακα και εραστή του Σκοτ Θόρσον.

Ζέτα Τζόουνς-Ντάγκλας: Τον έπιασε να δοκιμάζει τα εσώρουχά της | iefimerida.gr 1

Στα πλαίσια του ίδιου ρόλου ο Μάικλ επίσης ξεσκονίζει τις ικανότητές του στο πιάνο. Κάτι πυ η Κάθριν βρίσκει σαφώς λιγότερο εκνευριστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ