«Ο πόνος παραμένει ίδιος», δήλωσε στην Όπρα η μοναχοκόρη του Τζάκσον - iefimerida.gr

«Ο πόνος παραμένει ίδιος», δήλωσε στην Όπρα η μοναχοκόρη του Τζάκσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 14χρονη Πάρις Τζάκσον, με τα εντυπωσιακά γαλάζια μάτια, επιστράτευσε για συνέντευξη η οικογενειακή φίλη Όπρα Γουίνφρει προκειμένου να αναπληρώσει κάτι από την χασούρα 300 εκ. δολαρίων που παρουσιάζει το τηλεοπτικό δίκτυό της ως τώρα.

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον η μοναχοκόρη του Πάρις, αυτή που στην κηδεία του δήλωσε κλαίγοντας «Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει κάποιος», επέλεξε την Όπρα Γουίνφρει για να δώσει την πρώτη της συνέντευξη.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή, αλλά ήδη από το preview έχουν προκύψει ειδήσεις. Όπως π.χ. η δήλωση της 14χρονης ότι «Ο πόνος από τον θάνατο του πατέρα μου δεν έχει μαλακώσει».

'Η το όνειρό της να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο, ξεκινώντας με την ταινία Lundon's Bridge and the Three Keys που θα κυκλοφορήσει το 2013.

Και αυτό παρόλο που η συμβουλή της θείας της Τζάνετ είναι ακριβώς η αντίθετη «Η θεία μου είπε να περιμένω μέχρι να γίνω 18, να ζήσω την παιδική μου ηλικία, να πάω πανεπιστήμιο. Θεωρεί ότι είναι μια ανελέητη βιομηχανία και δεν θα ήθελε να ασχοληθώ με τη showbiz».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ