Βρήκα ένα μαμούθ στην αυλή μου, και θα το κρατήσω [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκα ένα μαμούθ στην αυλή μου, και θα το κρατήσω [εικόνες]

μαμούθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που άλλοι στο σαλόνι, πάνω από το σύνθετο έχουν συλλογή με κρυστάλλινα ποτήρια και σεμεδάκια της γιαγιάς ένας αγρότης στην αγροτική Αϊόβα έχει μια μυστική συλλογή από απολιθώματα μαμούθ που βρήκε στην αυλή του.

Ο Τζόν , ένας απλός αγρότης στην Αϊόβα της Αμερικής σκαλίζοντας τον κήπο του σπιτιού του ήρθε αντιμέτωπος με ένα ιδιαίτερα σπάνιο εύρημα. Ένας ολόκληρος σκελετός μαμούθ, πλάσμα των παγετώνων βρισκόταν εκεί. Το εύρημα που μετρά 14.000 χρόνια δίνει σημαντικές ενδείξεις για το πώς ήταν η ζωή στην Αϊόβα κατά τη διάρκεια της Εποχής των Παγετώνων.

Σε λίγες εβδομάδες ο Τζόν παρέα με έναν εμπειρογνώμονα από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, συνταξιούχο καθηγητή παλαιοντολογίας των σπονδυλωτών, τον οποίο κάλεσε για βοήθεια θα σκάψουν για να βρουν το τεράστιο κρανίο του πλάσματος.

Ο αγρότης είναι πεπεισμένος να κρατήσει στο σπίτι του τον αρχαιολογικό θησαυρό μάλλον σαν σουβενίρ, ωστόσο ομολογεί πως δεν ξέρει τι να τα κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ