Η Apple ετοιμάζει το nano iPhone για να αντιμετωπίσει τα Android - iefimerida.gr

Η Apple ετοιμάζει το nano iPhone για να αντιμετωπίσει τα Android

τεχνολογία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όσους αρέσει το iPhone αλλά θα ήθελαν πιο μικρό μέγεθος και ταυτόχρονα πιο οικονομική λύση, η Apple φέρεται να έχει στα σκαριά ένα νέο μοντέλο σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αριθμό των προσιτών smartphones με το Android τα οποία έχουν κατακλύσει την αγορά.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί στους «γκατζετάκηδες» όλου του κόσμου η «είδηση» πως έρχεται σιγά σιγά το νέο iPhone, μικρότερο και φθηνότερο από το σημερινό iPhone 4s. Με μικρότερες διαστάσεις, χαμηλότερο κόστος κατασκευής και προφανώς υποδεέστερες επιδόσεις σε σύγκριση με το iPhone 4s και το iPhone 5, το νέο iPhone mini έχει -όπως λένε- στόχο να κλέψει μερίδιο μεγάλη αγορά της Κίνας. Αυτή υποτίθεται ότι είναι η ιδέα της Apple που έχοντας κατακτήσει το high end κομμάτι της αγοράς θέλει να εξαπλωθεί παντού.

Δεν είναι και απίθανο να δούμε το νέο προϊόν της Apple σε διαφορετικό σχήμα και μορφή μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αντιγράψει την εξωτερική του εμφάνιση.

Οι φήμες για το iPhone nano κυκλοφορούν κάθε χρόνο, όπως και τα δημοσιεύματα με πληροφορίες ανθρώπους με γνώση στο θέμα που έχον δει πρωτότυπα σε λειτουργία. Πόσο αληθινά ή κατασκευασμένα είναι τα δημοσιεύματα μόνο ο χρόνος μπορεί να το κρίνει. Το σίγουρο είναι ότι η Apple έχει κατακλύσει τον κόσμο, αλλά δεν φαίνεται να σταματά ή να εφησυχάζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ