Θρίαμβος των Μπόστον Σέλτικς επί των Μαϊάμι Χιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Θρίαμβος των Μπόστον Σέλτικς επί των Μαϊάμι Χιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν 94-90 τους Μαϊάμι Χιτ, έσπασαν το πλεονέκτημα της έδρας τους και απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

Καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα ήταν το τρίποντο του Πολ Πιρς μπροστά στο πρόσωπο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, 53 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού που διαμόρφωσε το 90-86 υπέρ των Σέλτικς και έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στη Βοστόνη, που έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής. Εκτός της καθοριστικής συμβολής του Πιρς, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, ο Κέβιν Γκαρνέτ με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής για τη Βοστόνη. Από το Μαϊάμι ο Τζέιμς είχε 30 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ πέτυχε 27 πόντους.

Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα των Σέλτικς, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ή τους Σαν Αντόνιο Σπερς (3-2 η σειρά), με τους τελικούς να ξεκινούν στις 12 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ