Χούκλη: Είναι ντροπή να περιμένουν στην ουρά για τα φάρμακά τους οι καρκινοπαθείς - iefimerida.gr

Χούκλη: Είναι ντροπή να περιμένουν στην ουρά για τα φάρμακά τους οι καρκινοπαθείς

Χούκλη: Είναι ντροπή να περιμένουν στην ουρά για τα φάρμακά τους οι καρκινοπαθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη όταν θίχτηκε το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα φάρμακα των καρκινοπαθών.

Η παρουσιάστρια, την ώρα που στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, που η ίδια παρουσιάζει, συζητούσαν το θέμα της ομηρίας των χιλιάδων ασφαλισμένων, εξηγώντας πρώτα πως έχει προσωπική ευαισθησία για το θέμα αυτό, είπε πως θεωρεί απαράδεκτο και ντροπή, καρκινοπαθείς να περιμένουν στην ουρά, για να πάρουν δωρεάν τα φάρμακά τους από το ενιαίο ταμείο.

«Είναι απαράδεκτο αυτοί οι άνθρωποι με τον Γολγοθά που περνούν, να περιμένουν ακόμη και δύο ώρες μπροστά στα ταμεία για να εξασφαλίσουν ακριβές θεραπείες, που δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών...», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Χούκλη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για την περιπέτεια της υγείας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ