Απίστευτο και όμως αληθινό - Οι άνθρωποι-πίθηκοι ζουν ακόμη στη Γη [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο και όμως αληθινό - Οι άνθρωποι-πίθηκοι ζουν ακόμη στη Γη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πραγματικά απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το οποίο δείχνει να ζουν ακόμη στην Κϊνα άνθρωποι που φαίνονται... «προϊστορικοί»!

Όπως δημοσιεύει το iatropedia.gr, συγκεκριμένα βρίσκονται σε μια απομακρυσμένη περιοχή στα δάση του Σι Τσουάν, και θυμίζουν περισσότερο τους προγόνους μας τα ανθρωποειδή, παρά εμάς.

Η ομάδα διαθέτει γενετικά χαρακτηριστικά τόσο από τον πίθηκο, όσο και από τον άνθρωπο, ενώ επιστήμονες που επισκέφτηκαν την κοινότητα της, ανάμεσα στα δάση, και έμειναν μαζί τους για να τους μελετήσουν, διαπίστωσαν ότι ενώ κυκλοφορούν γυμνοί, χειμώνα καλοκαίρι, δεν αρρωσταίνουν.

Τουλάχιστον με την συχνότητα που αρρωσταίνει ο μέσος φυσιολογικός άνθρωπος. Η οικογένεια που μελετήθηκε, διαθέτει μικρό κεφάλι σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό, μικρότερο εγκέφαλο σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο, ενώ περπατά ακριβώς όπως οι πίθηκοι. Για τους λάτρεις των «ανεξήγητων φαινομένων» να πούμε απλά ότι στα δάση και τα βουνά του Σι Τσουάν, οι θρύλοι για τον περίφημο «Πλατύποδα», τα γνωστά «Γέτι», ακούγονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Κίνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ