Βενιζέλος: «Οδηγούμαστε σε ένα ανυπέρβλητο αδιέξοδο» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Οδηγούμαστε σε ένα ανυπέρβλητο αδιέξοδο»

Ευάγγελος Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι δε θα σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προειδοποιεί πως η χώρα κινδυνεύει να οδηγηθεί σε ανυπέρβλητο αδιέξοδο.

Μιλώντας σε νέους επιστήμονες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «απαιτούνται συνεργασίες, απαιτείται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κυρίως τη φιλοδοξία «να είναι ο παράγοντας που θα μπορέσει να διασφαλίσει και τη φυσιογνωμία και κυρίως την κατεύθυνση της νέας κυβέρνησης».

Επιπλέον, είπε ότι, καθώς παράλληλα εξελίσσεται και το εγχείρημα της ανασύστασης του Κινήματος, «είναι πολύ εύκολο να αφήσουμε τον εαυτό μας έξω από τη φθορά», για να συμπληρώσει ότι «όμως όλοι μας υπάρχουμε χάριν του εθνικού συμφέροντος και η πρώτη μας ευθύνη είναι να κυβερνηθεί ο τόπος, αλλά με σωστή εθνική στρατηγική που βγάζει με ασφάλεια τη χώρα από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ