Ο Μικ Τζάγκερ και η Βασίλισσα Ελισάβετ έχουν το ίδιο γούστο! [εικόνες]

Πίσω από το φαντασμαγορικό φεστιβάλ για τον εορτασμό του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου κρύβεται ο διοργανωτής των συναυλιών των Rolling Stones, Μαρκ Φίσερ, ο οποίος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για δουλειές όπως το The Wall του Βερολίνου και η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Περισσότεροι από 16.000.000 άνθρωποι παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό το εντυπωσιακό σόου που στήθηκε στο Λονδίνο για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 60 χρόνων από τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ και έμειναν με την εντύπωση ότι συμμετείχαν σε μια ροκ συναυλία διάσημου συγκροτήματος.

Κι είχαν απόλυτο δίκιο! Με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail αποκαλύπτει ότι... το γενικό πρόσταγμα για την φαντασμαγορική τελετή είχε ο Μαρκ Φίσερ, ο διάσημος φωτογράφος, αρχιτέκτονας και σκηνογράφος ο οποίος περιόδευε με τους Rolling Stones σαν διοργανωτής των συναυλιών τους!

Είναι επίσης ο ίδιος άνθρωπος που έχει στήσει επικές συναυλίες των U2 και των Pink Floyd, παραστάσεις του Cirque du Soleil αλλά και φιέστες κορυφαίων αθλητικών γεγονότων. Μερικές μόνο από τις δουλειές του είναι το The Wall των Pink Floyd στο Βερολίνο (1980), Pink Floyd, το 360 των U2 (2009), οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τορίνο (2006) και φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου (2008).

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, το οποίο παρακολούθησε με μεγάλο δέος και η ίδια, συνεργάστηκε άψογα με τον Μάικ Λέικιν, έναν από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στον κόσμο των πυροτεχνημάτων!

«Προσπάθησα να δώσω όσο το δυνατόν πιο έντονη αίσθηση διαμαντιών. Εκατομμύρια άνθρωποι είχαν χιλιάδες «διαμάντια» να εκρήγνυνται στον ουρανό, πάνω από τη στέγη των ανακτόρων», δήλωσε ο Λέικιν ο οποίος χρησιμοποίησε 4.000 διαφορετικά πυροτεχνήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ