Συνεχίζεται ο σάλος με το διακομματικό ροζ σκάνδαλο στη Λάρισα - iefimerida.gr

Συνεχίζεται ο σάλος με το διακομματικό ροζ σκάνδαλο στη Λάρισα

Συνεχίζεται ο σάλος με το διακομματικό ροζ σκάνδαλο στη Λάρισα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο εξακολουθεί να προκαλεί στη Λάρισα το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές δύο πολιτικά πρόσωπα της πόλης.,Έναν άνδρα, με θητεία αιρετού και μία γυναίκα πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας.

Η τοπική εφημερίδα kosmoslarissa.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο νυν αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης, που πρωταγωνιστεί στη φωτογραφία η οποία τον απεικονίζει μέσα από τα γυμνά πόδια της Λαρισινής υποψηφίας βουλευτή όρθιο να κουμπώνει το πουκάμισό του, προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποσείσει από πάνω του τις υποψίες, διαδίδοντας εντέχνως ότι πρόκειται για πρώην αιρετό του ιδίου πολιτικού χώρου ο οποίος τώρα ιδιωτεύει.

Η κυρία, που θα είναι ξανά υποψήφια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αναφέρεται ως «εξαφανισμένη από την τοπική πιάτσα». Μάλιστα η εφημερίδα ισχυρίζεται πως το θέμα έχει φτάσει και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα, όπου επιχειρούν να εκτιμήσουν την έκταση της υπόθεσης και τη ζημιά που μπορεί αυτή να προκαλέσει κατά την προεκλογική περίοδο.

«Άνθρωπος του ηγετικού επιτελείου έλεγε ότι αν η επίμαχη φωτογραφία- ή και άλλες που μετ επιτάσεως λέγεται ότι υπάρχουν- αναρτηθούν κάπου ή συνεχίσουν να κυκλοφορούν, τότε η κεντρική διοίκηση θα αντιδράσει άμεσα με δημόσια αποδοκιμασία και των δύο, και ας πρόκειται για προεκλογική περίοδο», αναφέρει το δημοσίευμα επισημαίνοντας μάλιστα πως ο άνδρας θεωρείται «καμένο χαρτί» και κάποια στιγμή, μετά τις εκλογές, θα επιχειρήσουν να του υποδείξουν να αποσυρθεί διακριτικά πριν τη λήξη της θητείας του!

Όσο για την... υποψήφια τα κομματικά επιτελεία «τραβάνε τα μαλλιά τους καθώς προεκλογικά απέρριψαν τις έντονες ενστάσεις που διατυπώθηκαν στο πρόσωπό της. Ομολογούν ότι ενέδωσαν τελικά από ανάγκη καθώς υπήρχε πρόβλημα στο θέμα της ποσόστωσης ως προς την γυναικεία στελέχωση του ψηφοδελτίου!»

Τέλος, το δημοσίευμα επισημαίνει «ότι η συγκεκριμένη υποψήφια, το φθινόπωρο του 2010, είχε εκφράσει την επιθυμία να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Μάλιστα ως προς αυτή την κατεύθυνση πίεζε και ο «λεγάμενος». Ο Αγοραστός όμως, αφού συζήτησε το θέμα με τους συνεργάτες του, πήρε τελικά απόφαση να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητά της»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ