Απολαύστε μία συναρπαστική βόλτα στη Ντίσνεϋλαντ της Καλιφόρνια [εικόνες-βιντεο] - iefimerida.gr

Απολαύστε μία συναρπαστική βόλτα στη Ντίσνεϋλαντ της Καλιφόρνια [εικόνες-βιντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα κι αν η Καλιφόρνια δεν συγκαταλέγεται στα σχέδιά σας για φέτος το καλοκαίρι, υπάρχει ένας τρόπος να απολαύσετε έστω και εξ αποστάσεως μία μέρα στον φανταστικό κόσμο της Ντίσνεϋλαντ.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποτελείται απο περισσότερες από 30.000 ακόμα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο πάρκο στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια ενός έτους. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν και απολαύστε τη βόλτα που ξεκινάει απο τον κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο των ΗΠΑ μέχρι να φτάσει στο χώρο της Ντίσνεϋλαντ, ενω είναι ευδιάκριτη η παρέλαση αλλά και το υπερθέαμα με το νερό και τον φωτισμό στο συντριβάνι.

Βέβαια για ακόμα πιο ζωντανή διασκέδαση, μπορείτε να πάτε στην Καλιφόρνια να απολαύσετε το πάρκο ιδίοις όμμασι, όμως προς το παρόν το βίντεο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μία χορταστική ματιά στον πιο δημοφιλή προορισμό μικρών και μεγάλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ