O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες] - iefimerida.gr

O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μεγάλοι νικητές, οι καλύτερες στιγμές και τα πιο «κρύα» αστεία από την τελετή απονομής των φετινών MTV Movie Awards 2012.

Η στιγμή που Σαρλίζ Θερόν, ντυμένη με μια κόκκινη τουαλέτα Lanvin, πλακώνει στο ξύλο τον Μάικλ Φασμπέντερ πάνω στην σκηνή -λίγο πριν παρουσιάσουν μαζί το βραβείο Kαλύτερης Σκηνής Δράσης- ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς.

O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μαζί πάντα με την εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ ο οποίος έπαιξε κιθάρα -και μάλιστα εξαιρετικά-με τους Black Keys ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Από εκεί και πέρα άξια σχολιασμού είναι τα δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια του Κρίστιαν Μπέιλ όταν παιζόταν το αφιέρωμα στο αδικοχαμένο Χιθ Λέτζερ και η Τζένιφερ Άνιστον που ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη του Τ΄Αφεντικά της Συμφοράς «που μου επέτρεψε να γίνω σεξόβομβα» (σ.σ. αναφερόμενη στην περιβόητη σκηνή που τρώει μια μπανάνα φορώντας τα εσώρουχά της).

O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μια ακόμη πιο σέξι νότα στην βραδιά ήρθε να δώσει ο λυκάνθρωπος του True Blood Τζό Μανγκανιέλο που ντύθηκε πυροσβέστης και έκανε στριπτίζ στην Ελίζαμπεθ Μπάνκς.

O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η παρουσίαση από τον Ράσελ Μπράντ, τον πρώην σύζυγο της Κέιτ Πέρι, δεν ήταν και ιδιαίτερα πετυχημένη. Παρόλο που δεν φοβήθηκε να κάνει πλάκα με την Κέιτ (δηλώνοντας πως ψάχνει την επόμενη επώνυμη σύζυγό του), το μέγεθος του πέους του Φασμπέντερ και τον Τραβόλτα σε σχέση με το περίφημο σκάνδαλο με τους μασέρ.

O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Εξίσου ανέμπνευστος ήταν ο τρόπος που επέλεξε να γιορτάσει η Κρίστεν Στιούαρτ την 4η συνεχόμενη βράβευσή της στην κατηγορία Best Kiss (μαζί, προφανώς, με τον Πάτινσον) προσποιούμενη πως φιλάει τον εαυτό της.

O Nτεπ παίζει κιθάρα και η Θερόν ξύλο στα φετινά MTV Awards [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Όπως πάντα, το ποίος τελικά βραβεύτηκε, έχει την μικρότερη σημασία σε σχέση με όλα τα παραπάνω. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως μεγάλος κερδισμένος ήταν το Hunger Games με 4 βραβεία (Καλύτερης Αντρικής και Γυναικείας ερμηνείας, Καλύτερης Σκηνής Δράσης και καλύτερης Μεταμόρφωσης για την Ελίζαμπεθ Μπάνκς) και το The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης ταινίας και Καλύτερου φιλιού.

Επίσης με βραβεία έφυγαν η Σαιλίν Γούντλει για τους Απόγονους , το cast του Χάρι Πότερ συνολικά, ο Χάρι Πότερ ως καλύτερος κινηματογραφικός ήρωας, η Τζένιφερ Άνιστον ως καλύτερη κακιά, ο Τζόνι Ντεπ (Generation Award) και η Έμα Στόουν (Trailblazer Award).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ