Όργιο φοροδιαφυγής από γιατρούς στα... δημοτικά σχολεία!

Φλέβα... φοροδιαφυγής χτύπησε το ΣΔΟΕ, αξιοποιώντας καταγγελίες εκ των... έσω για το πώς ακριβώς λειτουργούν εκείνοι οι γιατροί που πρέπει να δίνουν τη σχετική πιστοποίηση για την εγγραφή των μαθητών στα δημοτικά σχολεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ελεγκτής του Σώματος άρχισε να συγκεντρώνει τις αναγκαίες ιατρικές βεβαιώσεις, οπότε και διαπίστωσε έκπληκτος πως ούτε ο οφθαλμίατρος, ούτε ο καρδιολόγος, ούτε ο παθολόγος εξέδωσαν απόδειξη!

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δόθηκε εντολή από τη Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δημοτικά σχολεία και γιατρούς αυτών των ειδικοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν εντυπωσιακά, καθώς διαπιστώθηκε ότι επί της ουσίας η εγγραφή στα δημοτικά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για κάποιους καρδιολόγους, παθολόγους και οφθαλμίατρους, οι οποίοι εισπράττουν «κατάμαυρο» χρήμα.

Με αφορμή αυτά τα ευρήματα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη δοθεί εντολή προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Σώματος, προκειμένου να διενεργήσουν ανάλογους δειγματοληπτικούς ελέγχους και εν συνεχεία να «ξεσκονίσουν» με εξαντλητικά πόθεν έσχες τους γιατρούς των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ