Μελέτη: «Οταν φύγω από την TV, θα τους ξεσκεπάσω όλους» - iefimerida.gr

Μελέτη: «Οταν φύγω από την TV, θα τους ξεσκεπάσω όλους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς αγανακτισμένη εμφανίστηκε χθες στο twitter η Ελεονόρα Μελέτη που άρχισε να στέλνει μηνύματα σε πολλαπλούς παραλήπτες (τους οποίους δεν κατονόμασε) χαρακτηρίζοντας την τηλεόραση «μπου..».

«Θα το πω: ξερναααααω με την υποκρισία! Σέβομαι την τρίτη ηλικία. Αυτό». Αυτό ήταν το πρώτο tweet της γνωστής παρουσιάστριας. Η οποία συνέχισε δριμύτερη λέγοντας «Όταν φύγω από το μπου... που λέγεται τβ, για να κάνω οικογένεια, σας ορκίζομαι, θα τους ξεσκεπάσω όλους. Αϊ πια"!».

Όπως είναι φανερό, οι δεκάδες χιλιάδες followers της άρχισαν να την ρωτούν επίμονα τι συμβαίνει, χωρίς όμως να καταφέρουν να την πείσουν να τους πει οτιδήποτε πιο επεξηγηματικό.

Το τελευταίο tweet ήταν στο ίδιο μήκος κύματος «Υποκρισία. Υποκρισία. Υποκρισία. Υποκρισία. υποκρισία. Ουστ. Ουστ. Υποκρισία. Βαριέμαι. Τους βαριέμαι. υποκρισία. Ζήτω η ζωή. Get a life

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ