Γερμανίδα βγάζει σε πλειστηριασμό την γαμήλια νύχτα της - iefimerida.gr

Γερμανίδα βγάζει σε πλειστηριασμό την γαμήλια νύχτα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 38χρονη Γερμανίδα από την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία με username NicoleBlow37 μόλις έβγαλε σε πλειστηριασμό την νύχτα του γάμου της. Έτσι θα καταφέρει και να βγάλει χαρτζιλίκι και να εκπληρώσει μια φαντασίωση της,δηλαδή να κάνει ομαδικό σεξ την μέρα που θα ντυθεί νυφούλα.

«Θέλω ένα άντρα να μου κάνει έρωτα μπροστά στον σύζυγό μου στην γαμήλια νύχτα μας. Θα συναντηθούμε στο μπαρ του ξενοδοχείου και στην συνέχεια θα ανέβουμε στην γαμήλια σουίτα. Μόλις αισθανθούμε άνετα, θα φωνάξουμε και τον σύζυγό μου στο δωμάτιο, ο οποίος θα μας παρακολουθεί. Μαζί μας θα έχουμε και ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γάμου που να αποδεικνύει ότι παντρευτήκαμε την συγκεκριμένη μέρα». Αυτό είναι το πλήρες κείμενο που ανέβασε η 38χρονη -την οποία τα γερμανικά μίντια αναγνώρισαν ως την Σάντρα Μέγιερ- στο gesext.de.

Στην συνέχεια διευκρινίζει τις προϋποθέσεις για τους υποψηφίους εραστές της «Περιποιημένος, με σεβασμό στις γυναίκες. Και πρόθυμος να πληρώσει την γαμήλια σουίτα προκαταβολικά». Ενώ δεκτές γίνονται μόνο οι αιτήσεις που συνοδεύονται από φωτογραφία.

Το μόνο πρόβλημα είναι (πάρε από τις όποιες ηθικές αναστολές, η απουσία των οποίων εντυπωσιάζει) ότι ανέβασε και εκείνη ως «κράχτη» τρεις προκλητικές φωτό της, στις οποίες φυσικά δεν φαίνεται το πρόσωπο της. Αλλά φαίνεται το σώμα της που δεν το λες και ιδιαίτερα ελκυστικό.

Το αποτέλεσμα είναι ότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror- η υψηλότερη μέχρι τώρα προσφορά ανέρχεται σε μόλις 355 ευρώ. Ψίχουλα δηλαδή μπροστά στις 8,400 Αγγλικές λίρες που έλαβε το 2004 η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια Ρόζι Ριντ για να χαρίσει την παρθενιά της σε ένα 44χρονο μηχανικό. Η' στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια που έφτασαν το 2009 οι προσφορές για την παρθενιά της 22χρονης Αμερικανίδας φοιτήτριας Νάταλι Ντίλαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ