Η Γουίνσλετ τσάντισε τη Ντιόν: «Ξερνάω με το τραγούδι του Τιτανικού» - iefimerida.gr

Η Γουίνσλετ τσάντισε τη Ντιόν: «Ξερνάω με το τραγούδι του Τιτανικού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τραγούδι «My heart will go on» που ακούγεται στην ταινία «Τιτανικός» θεωρείται πλέον από τα πιο επιτυχημένα soundtracks όλων των εποχών, ενώ έχει βραβευτεί και με Όσκαρ. Κι όμως, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, δήλωσε πρόσφατα ότι το σιχαίνεται.

Η ταινία ήταν αυτή που απογείωσε την καριέρα της – άγνωστης τότε- Κέιτ Γουίνσλετ, ενώ η σκηνή όπου στέκεται με τα χέρια ανοιχτά στην πλώρη του Τιτανικού μαζί με το συμπρωταγωνιστή της Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με ηχητικό φόντο τη μουσική του συγκεκριμένου τραγουδιού, αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά.

Κι όμως, η Κέιτ δήλωσε πριν κάποιες εβδομάδες ότι το συγκεκριμένο τραγούδι την κυνηγάει και της δημιουργεί μια αποστροφή, που την κάνει να «ξερνάει».

Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού,Σελίν Ντιόν, δεν το άφησε ασχολίαστο και σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Today show είπε: «Το τραγούδι "My Heart Will Go On" μου έδωσε την ευκαιρία να συνδεθώ με ένα κλασικό τραγούδι, που θα ζει για πάντα. Αν αισθάνεται κουρασμένη να το ακούει και "ξερνάει", χαίρομαι που δεν τραγούδησε εκείνη αυτό το τραγούδι».

Σημειώνεται ότι στο Υoutube, το συγκεκριμένο τραγούδι έχει περισσότερους από 79 εκατομμύρια viewers.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ