Η 21χρονη κόρη του Βαν Νταμ κλέβει όλα τα φλας στα MTV Music Awards [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 21χρονη κόρη του Βαν Νταμ κλέβει όλα τα φλας στα MTV Music Awards [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μπιάνκα Μπρι να μην ήταν υποψήφια για κανένα βραβείο, αλλά το ντεμπούτο της μπροστά στον προβολέα της δημοσιότητας στέφθηκε με επιτυχία αφού συγκέντρωσε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί, ο 51χρονος Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ επισκιάστηκε πλήρως από την 21χρονη κόρη του, την οποία επέλεξε να έχει ως συνοδό.

Η Μπιάνκα Βαν Βάρενμπεργκ (όπως είναι το κανονικό όνομα του Ζαν Κλοντ), κόρη του Βαν Νταμ και της πρώην bodybuilder Γκλάντις Πορτογκές, είναι γνωστή ως Μπιάνκα Μπρι.

Ακολουθώντας στα χνάρια του πατέρα της η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι επίσης ηθοποιός, κάνοντας το ντεμπούτο της το 2008 στο The Sheperd-Border Patrol, όπου έπαιζε την κινηματογραφική κόρη του Ζαν Κλοντ.

Επίσης έχει παίξει σε ταινίες όπως το Soldiers και Assassination Games, χωρίς ποτέ να της δώσει κανείς σημασία.Κάτι που αναμένεται να αλλάξει, καθώς το κορίτσι έφυγε από τα ΜTV Awards με ένα μάτσο επαγγελματικές κάρτες παραγωγών στο τσεπάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ