Όλη η ξεφτίλα της οικογένειας Kardashian σε ένα βίντεο που θα σας σπάσει τα νεύρα - iefimerida.gr

Όλη η ξεφτίλα της οικογένειας Kardashian σε ένα βίντεο που θα σας σπάσει τα νεύρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρτονομίσματα στον αέρα, οι γλουτοί της Kim σε πρώτο πλάνο και δυο ανήλικες με μπικίνι να χοροπηδάνε πάνω κάτω. Το οικογενειακό βίντεο των Kardashian από τις πρόσφατες διακοπές τους στον Άγιο Δομένικο δείχνει την παρακμή του δυτικού πολιτισμού μέσα σε 4 1/2 λεπτά.

«Αυτό είναι το τελευταίο μας οικογενειακό μουσικό βίντεο, βασισμένο πάνω στο Hypnotize του Notorius B.I.G. Μπορεί να ακούσουμε κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά ποιος νοιάζεται. Εμείς περάσαμε καλά καθώς το γυρίζαμε. Μην το πάρετε τόσο σοβαρά».

Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευε το τελευταίο οικογενειακό βίντεο των Kardashians, με πρωταγωνίστριες τις διάσημες αδελφές Kim και Kourtney, τον σύζυγο της τελευταίας Rob, τους περήφανους γονείς (Kris και Bruce) και τις δυο ανήλικες της παρέας, την 16χρονη Kendall και την 14χρονη Kylie Jenner.

Ουσιαστικά το όλο θέαμα αποτελεί την χαρά του παιδόφιλου, με τα μπικίνι των ανήλικων να είναι ακόμη πιο μικροσκοπικά από αυτό της Kim και όλη την οικογένεια -σε ένα καρέ- να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα. Στην λογική «Λεφτά υπάρχουν».

Ειδικά μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνουμε (εμείς και μαζί μας ο μισός πλανήτης) το θέαμα είναι σχεδόν αποκρουστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ