Στο νοσοκομείο εισήχθη ο σύζυγος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο σύζυγος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος

βασίλισσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «κακό μάτι» φαίνεται ότι χτύπησε την βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο κατά την τρίτη συνεχή ημέρα του εορτασμού του «αδαμάντινου ιωβηλαίου» της συζύγου του.

Τα ανάκτορα σε ανακοίνωσή τους εξήγησαν ότι ο 91 χρονος πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται λόγω ουρολοιμοξης και θα παραμείνει για κλινικό έλεγχο στο νοσοκομείο τις αμέσως επόμενες ημέρες.

'Ετσι ο ίδιος, αντίθετα με την σύζυγό του βασίλισσα της Αγγλίας, θα στερηθεί την αποψινή συναυλία στα Ανάκτορα, όπως και τις αυριανές τιμητικές εκδηλώσεις.

Την επετειακή συναυλία -για την 60 έτη παραμονή της βασίλισσας στο βρετανικό θρόνο θα τιμήσουν με την προσφορά τους, την προσωπική ακτινοβολία τους, διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, ο σερ Κλιφ Ρίτσαρντ, ο 'Ελτον Τζον και ο Πολ Μακάρτνι.

Τον Δεκέμβριο ο δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύτηκε για την απόφραξη αρτηρίας, με αποτέλεσμα να μη συμμετάσχει στις χριστουγεννιάτικες βασιλικές εκδηλώσεις.

'Ομως την Κυριακή ο πρίγκιπας Φίλιππος, παρά το ψύχος και τη βροχόπτωση, στάθηκε για ώρες στο πλευρό της συζύγου βασίλισσας Ελισσάβετ Β' 86 ετών, στο πλαίσιο μιάς βασιλικής ναυτικής παρέλασης στα νερά του Τάμεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ