Οταν ο Μπαράκ Ομπάμα παρίστανε τον... Μικ Τζάγκερ - iefimerida.gr

Οταν ο Μπαράκ Ομπάμα παρίστανε τον... Μικ Τζάγκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άγνωστο μέχρι σήμερα ταλέντο στις μιμήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποκαλύπτει η βιογραφία «Barack Obama: The Story» που σύντομα θα βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων . Η πιο πετυχημένη του μίμηση; Ο...Μικ Τζάγκερ.

Η εν λόγω βιογραφία που φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Μαρανίς αποκαλύπτει νέες πτυχές της προσωπικότητας του αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφονται στο βιβλίο «Barack Obama: The Story», ο Μπάρι, όπως αποκαλούσαν οι φίλοι του τον αμερικανό πρόεδρο στα νεανικά του χρόνια, μεγάλος λάτρης της μουσική, είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο: Εκανε απίστευτες μιμήσεις.

Μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία μιμούνταν τον διάσημο τραγουδιστή, Μιγκ Τζάγκερ. Μπορούσε να κάνει τα πάντα... από το περπάτημα μέχρι τις εκφράσεις του προσώπου του...

Οταν ο Μπάρακ Ομπάμα συναντήθηκε με τον Μικ Τζάγκερ στο Λευκό Οίκο, στις 21 Φεβρουαρίου 2012 δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει το «Sweet Home Chicago»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ