Παραλίγο καινούργια τραγωδία απο οξεία μέθη ανήλικης στο Ρέθυμνο - iefimerida.gr

Παραλίγο καινούργια τραγωδία απο οξεία μέθη ανήλικης στο Ρέθυμνο

Παραλίγο καινούρια τραγωδία απο οξεία μέθη ανήλικης στο Ρέθυμνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει περάσει ένας χρόνος μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε πέρσι το Πάσχα στο Ρέθυμνο με τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη που οφειλόταν σε οξεία δηλητηρίαση απο υπερβολική δόση αλκοόλ. Ομως δυστυχώς τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα, αφου τα βήματά της παραλίγο να ακολουθήσει μία συνομίλική της Αλβανικής καταγωγής, κατά σύμπτωση, πάλι στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με συμπτώματα οξείας μέθης, και αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τελικά νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου. Η ασφάλεια Ρεθύμνου ενημερώθηκε από την ιατρική υπηρεσία για την εισαγωγή της 17χρονης αλλοδαπής και μετά από έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως στο κατάστημα του 43χρονου, προσφέρθηκε στην κοπέλα αλκοόλ σε ποσότητα τέτοια ώστε προκάλεσε την οξεία μέθη της σε επικίνδυνο βαθμό.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης συνελήφθη για έκθεση και σωματική βλάβη σε βάρος της κοπέλας, ενω το ο περιστατικό αυτό έρχεται να συμπληρώσει τον μακρύ κατάλογο με τα στοιχεία που θέλουν, το νομό Ρεθύμνου να παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό εφήβων σε όλη τη χώρα που κάνουν υπερβολική χρήση οινοπνευματωδών ποτών. Εδώ και πολλούς μήνες, η κοινωνία του Ρεθύμνου βρίσκεται σε επιφυλακή με το κόκκινο σήμα του κινδύνου για την νεολαία να έχει ανάψει εκατοντάδες φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ