Πέθανε από καρκίνο πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives - iefimerida.gr

Πέθανε από καρκίνο πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστή ως η πιο ενοχλητική γειτόνισσα του Hysteria Lane, η Κάθριν Τζούστεν απεβίωσε -στα 72 της- μετά από μια πολυετή μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο θάνατος της Κάθριν, γνωστής από τον χαρακτήρα της Κάρεν ΜακΚλέσκι που έπαιζε στο Desperate Housewives, ήρθε μόλις τρεις εβδομάδες μετά από το επεισοδιακό φινάλε της σειράς. Στα πλαίσια του οποίου πέθαινε και ο χαρακτήρας που υποδυόταν.

Η Τζούστεν κέρδισε δυο Έμμυ καλύτερης guest star τηλεοπτικής σειράς (2005, 2008) για την συμμετοχή της στο Desperate Housewives, ενώ ήταν υποψήφια για τρίτη φορά το 2010. Οι τηλεθεατές ίσως να την θυμούνται και ως γραμματέα του Προέδρου Μπάρτλετ (Μάρτιν Σιν) στο West Wing.

Πέθανε από καρκίνο πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives | iefimerida.gr 0

Για πρώτη φορά διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα το 2001 και ξανά το 2009. Μετά από εκτεταμένη χημειοθεραπεία και εγχείριση ήταν και επισήμως πλήρως θεραπευμένη τον Ιανουάριο 2010.

Το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μόλις στα 42 της, μετά από προτροπή της μητέρας της στο νεκροκρέβατο της να «ακολουθήσει τα όνειρά της». Μέχρι τότε δούλευε ως νοσοκόμα σε ψυχιατρική κλινική του Σικάγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ