Και ο Κουβέλης στην Ευρώπη για επαφές και γνωριμία - iefimerida.gr

Και ο Κουβέλης στην Ευρώπη για επαφές και γνωριμία

Και ο Κουβέλης στην Ευρώπη για επαφές και γνωριμία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο ημέρες στις Βρυξέλλες θα περάσει ο Φώτης Κουβέλης προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του και να αποκτήσει προσωπική γνωριμία με παράγοντες της ΕΕ ενόψει εκλογών και πιθανών μετεκλογικών συνεργασιών.

Ο Φ. Κουβέλης έχει προγραμματίσει τις εξής συναντήσεις :

Σήμερα στις 11.30 π.μ θα έχει συνάντηση με τον Χάνες Σβόμποντα, πρόεδρο της σοσιαλιστικής ομάδας του ευρωκοινοβουλίου. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών.

Αύριο θα έχει συναντήσεις με τον Λάσλο Άντορ, Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, με την Κατερίν Τροτμάν, επικεφαλής των ευρωβουλευτών του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για την επιμήκυνση του Μνημονίου έως το 2017, αλλά και την ευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ