Public Issue: Το Βήμα παρουσίασε ανάποδα δημοσκόπηση, με τη ΝΔ μπροστά - iefimerida.gr

Public Issue: Το Βήμα παρουσίασε ανάποδα δημοσκόπηση, με τη ΝΔ μπροστά

Public Issue: Το Βήμα παρουσίασε τη δημοσκόπηση ανάποδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα γραφιστικό λάθος στο Βήμα της Κυριακής, όπου παρουσιάζονταν οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής -ανάμεσα στις οποίες και εκείνη της Public Issue- είναι αφορμή για ένα σχόλιο μέσω Twitter της εταιρείας δημοσκοπήσεων, που ρωτά αν πρόκειται για λάθος ή σκοπιμότητα.

Συγκεκριμένα, στο χτεσινό φύλλο του Βήματος, η δημοσκόπηση της Public Issue (που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή από το iefimerida.gr) εμφανιζόταν ανάποδα. Αντί να βγάζει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% έναντι 25,5% της ΝΔ, το Βήμα της Κυριακής στη σελίδα 2 εμφάνιζε τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση με το ίδιο ποσοστή 31,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν δεύτερος.

«Τυπογραφικό λάθος ή σκοπιμότητα; Στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, η δημοσκόπηση της Public Issue παρουσιάσθηκε ανάποδα, με τη ΝΔ να προηγείται!!!» ήταν το σχόλιο της Public Issue μέσω Twitter και αναμένεται συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ