36χρονος παρθένος είναι ο πιο περιζήτητος δωρητής σπέρματος στον κόσμο - iefimerida.gr

36χρονος παρθένος είναι ο πιο περιζήτητος δωρητής σπέρματος στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στην ζωή του. Και ούτε σκοπεύει, καθώς θεωρεί αυτό θα κατάστρεφε την καριέρα του ως επαγγελματίας δωρητής σπέρματος. Και αυτό είναι το λιγότερο εντυπωσιακό στοιχείο σχετικά με την ζωή του Καλιφορνέζου Τρεντ Άρσεναλτ.

Ζευγάρια λεσβιών από τόσο μακριά όσο η Γαλλία ταξιδεύουν για να βρεθούν στο κατώφλι του 36χρονου Τρεντ στο Φέρμοντ της Καλιφόρνιας. Εκεί όπου ο πρώην προγραμματιστής και νυν επαγγελματίας δωρητής σπέρματος τα υποδέχεται και τους ζητάει να περιμένουν στο σαλόνι, ενώ εκείνος πηγαίνει στο μπάνιο για να παράξει ένα κύπελλο γεμάτο φρέσκο σπέρμα.

Το οποίο και τους προσφέρει δωρεάν, παρότι ο ίδιος είναι άνεργος εδώ και χρόνια καθώς θεωρεί ότι το στρες θα χαμηλώσει το εξωπραγματικό αριθμό σπερματοζωαρίων του.

Αυτό που δεν γνωρίζουν τα ζευγάρια είναι ότι ο Τρεντ συνηθίζει επίσης να ποστάρει σε porn site βίντεο του εαυτού του να αυτοικανοποιείται.

Καθώς επίσης ότι η υγειονομική υπηρεσία τον έχει απειλήσει με πρόστιμο ύψους 100.000 δολαρίων και ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος, αν συνεχίσει να παρέχει το συγκεκριμένο είδος υπηρεσιών από το σπίτι του.

Η αλήθεια είναι ότι -ακόμη και ζευγάρια που γνωρίζουν τα παραπάνω- συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται για δυο κυρίως λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το πόσο ισχυρό είναι το σπέρμα του, το οποίο έχει δωρίσει σε πάνω από 100 οικογένειες, έχοντας ήδη κάνει 16 παιδιά. Και το δεύτερο είναι το πόσο αφοσιωμένος είναι στο να διατηρήσει το σπέρμα του αγνό και ισχυρό.

Συγκεκριμένα ο Άρσεναλτ δεν έχει κάνει ποτέ, ούτε σκοπεύει να κάνει σεξ (για να μην κολλήσει αφροδίσια) , κάνει αυστηρά μια «δωρεά» την ημέρα, αποφεύγει το φως του ήλιου, φοράει πάντα χαλαρά ρούχα για να είναι οι όρχεις του δροσεροί, αποφεύγει να πλησιάζουν κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές τα γενετικά του όργανα και πίνει καθημερινά ειδικά «smoothies γονιμότητας» που αποτελούνται από βατόμουρα και καρύδια.

Για όποιον αναρωτιέται, η καριέρα του ξεκίνησε το 2006, όταν ένα ζευγάρι λεσβιών απάντησε στην online αγγελία που είχε δημοσιεύσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ