Μανωλίδου-«Πολεμούν τον Αδωνι γιατί θέλει να πάει την χώρα μπροστά» - iefimerida.gr

Μανωλίδου-«Πολεμούν τον Αδωνι γιατί θέλει να πάει την χώρα μπροστά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λύση για την σωτηρία της Ελλάδας, το μεγάλο ταλέντο του Άδωνη Γεωργιάδη και το αν σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική ήταν αυτά που ξεχωρίσαμε από την συνέντευξη της παρουσιάστριας στην Espresso.

«Υπάρχει σωτηρία βεβαίως! Το μόνο που πρέπει να κάνουμε μας το υπέδειξε ο Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματά του: "Είμαστε στο εμείς κι όχι στο εγώ. Και στο εξής να μάθομε γνώση, αν θέλομε να φκιάσομε χωριό να ζήσομε όλοι μαζί...". Ευθύνη και γνώση λοιπόν. Θα προσθέσω και πολλή δουλειά. Όλοι μαζί, η ισχύς εν τη ενώσει. Τα είπαμε, τα ξανάπαμε και μυαλό δεν βάλαμε».

Αυτή ήταν η λύση που πρότεινε η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία ωστόσο φρόντισε να δηλώσει ξανά πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική «Δεν θεωρώ ότι έχω τις ικανότητες που απαιτεί μια τέτοια θέση ευθύνης».

Τέλος, συγκεκριμένα για όσους τους επιτέθηκαν στο γνωστό επεισόδιο του ζαχαροπλαστείου, σχολίασε «Δεν ασχολούμαι εγώ με τα κοινά αλλά ο σύζυγός μου. Και κάνει εξαιρετική δουλειά. Η επίθεση ήταν οργανωμένη και γι' αυτό καταγράφηκε κιόλας. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ βίαιη συμπεριφορά από πολίτες. Εξ ου και, όταν βγήκαμε από το εν λόγω ζαχαροπλαστείο, ο κόσμος που είχε μαζευτεί αγκάλιασε τον Αδωνη και είπαν 'εμείς θα σε ψηφίσουμε μόνο και μόνο γι' αυτό'. Στα παιδιά που μας επιτέθηκαν τι να πω; Οι γονείς τους έπρεπε να έχουν πει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ