Ενοχλημένος από το "μπλακ άουτ" ενημέρωσης ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Ενοχλημένος από το "μπλακ άουτ" ενημέρωσης ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαιτέρως ενοχλημένος απο τη στάση της κυβέρνησης, η οποία δεν τον ενημέρωσε για τη σύσκεψη του Λουξεμβούργου, είναι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς, μέχρι να αποκτήσει μια πρώτη εικόνα του τι συνέβη την Παρασκευή το βράδυ στο Λουξεμβούργο από συνεργάτη της εμπιστοσύνης του, άκουγε "ράδιο αρβύλα" ότι στο κρατίδιο επετεύχθη συμφωνία για τη συνολική επιμήκυνση του χρέους της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.

Η σύνθεση της σύσκεψης που συγκάλεσε ο Γιουνκέρ μόνον αυτό όμως δεν προμήνυε, καθώς η συμμετοχή Ισπανών και Ιταλών έκανε -και σωστά- τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δυσπιστεί στις πληροφορίες περί συμφωνίας.

Γι' αυτό και έδωσε εντολή στον εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Μιχελάκη να εκδώσει αιχμηρές ανακοινώσεις κατά της κυβέρνησης για το μπλάκ άουτ της ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ