Χωρίς δάκρυ κύλησε η βάφτιση Λιάγκα Junior-Ελάχιστοι οι showbiz καλεσμένοι

Ένα εκκλησάκι στην Τήνο σε τόνους σιελ, μπομπονιέρες-τσάντες θαλάσσης, επώνυμοι νονοί (Νίκος Χατζηνικολάου και ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος), αυστηρά επιλεγμένοι καλεσμένοι και, στην μέση όλων, ο Ιωάννης Λιάγκας. Ο οποίος και βούτηξε αδιαμαρτύρητα στην κολυμπήθρα.

Η πολυαναμενόμενη βάφτιση του πρωτότοκου γιου του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στο -στολισμένο στα σιελ- εκκλησάκι της οικίας του γυναικολόγου Θάνου Παράσχου (που είναι κουμπάρος του ζευγαριού και ένας από τους δυο -μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου- νονούς) στην Τήνο.

Μια εντελώς αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Λιάγκα, ο οποίος και βούτηξε στην κολυμπήθρα χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου.

Μετά την τελετή ακολούθηση δεξίωση στο σπίτι του Θάνου Παράσχου, με τον χώρο της πισίνας να αποτελεί το κεντρικό χώρο και ένα μικρό παιδότοπο να έχει διαμορφωθεί ακριβώς από πίσω.

Στις μεγάλες ροτόντες κάθισαν -εκτός από τους νονούς- το team του Πρωινό mou, η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγο της, η Όλγα Λαφαζάνη με το Νίκο Οικονόμου, ο Σωτήρης Πολύζος, ο Δημήτρης Μάρκος, η Τένια Μακρή και ο Στάθης Παπούλιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ