Το υπέροχο γκολ του Λουίς Φίγκο σε φιλικό παλαιμάχων της Ρεάλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το υπέροχο γκολ του Λουίς Φίγκο σε φιλικό παλαιμάχων της Ρεάλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παλαίμαχοι της Ρεάλ Μαδρίτης νίκησαν 3-2 την αντίστοιχη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ακαδημιών της Ρεάλ στην Αφρική.

Την σέντρα στο φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Φαμπρίς Μουάμπα, ο οποίος στις 17 Μαρτίου είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπόλτον και την Τότεναμ. Για τους «μερένγκες» αγωνίστηκαν οι Ρομπέρτο Κάρλος, Φερνάντο Ιέρο, Ζινεντίν Ζιντάν και άλλοι αστέρες του παρελθόντος, ενώ από πλευράς των «κόκκινων διαβόλων» έπαιξαν οι Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ, Αντι Κόουλ, Τέντι Σέριγχαμ και άλλοι. Την παράσταση έκλεψε πάντως ο Λουίς Φίγκο με το υπέροχο γκολ που σημείωσε με φαλτσαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αποδεικνύοντας πως την τέχνη του δεν την έχει ξεχάσει, παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ