Ο Μάινας εξηγεί γιατί δεν τους «τα πήρε χοντρά» όταν μπορούσε

Η τηλεοπτική αμοιβή του δημοφιλούς ηθοποιού είναι ίδια εδώ και μια δεκαετία. Κάτι που δεν αφορά πολλούς. Αυτό που έχει σημασία είναι το γιατί ο Στέλιος Μάινας επέλεξε συνειδητά να μην ενδώσει στην απληστία.

«Η δική μου τηλεοπτική αμοιβή –και ας με διαψεύσουν οι φίλοι μου από τα κανάλια- είναι η ίδια τα τελευταία δέκα χρόνια! Από θέση. Όταν πριν από μερικά χρόνια ζητούσα κάποια συγκεκριμένα χρήματα μου έλεγαν 'καλά είσαι τρελός; τώρα θα τα πάρεις'. Λέω 'παιδιά με συγχωρείτε, αυτή δεν είναι η λογική του ελεύθερου επαγγελματία. Το τώρα θα τα πάρεις, σημαίνει ότι αύριο θα καταστραφούμε όλοι μαζί'. Υπάρχει μια δεξαμενή χρήματος δεν είναι άπειρα τα λεφτά».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής στο Πρωινό Mou, αποδεικνύοντας εμπράκτως πόσο διαφορετική ήταν η δική του στάση από αυτή πολλών συναδέλφων του.

Αν και ο ίδιος επίσης ξεκαθαρίζει πως «Δεν είμαι εναντίον της προσωπικής φιλοδοξίας. Είμαι εναντίον της απληστίας και του τα θέλω όλα για πάρτη μου. Έχω την αίσθηση πως αυτό που θ΄αφαιρέσω εγώ σήμερα, θ΄αφαιρεθεί από εμένα αύριο και από το παιδί μου μεθαύριο. (...) Δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν τα funds. . Δεν μπορείς να ποντάρεις στην καταστροφή του άλλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ