Ο Μάινας εξηγεί γιατί δεν τους «τα πήρε χοντρά» όταν μπορούσε - iefimerida.gr

Ο Μάινας εξηγεί γιατί δεν τους «τα πήρε χοντρά» όταν μπορούσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τηλεοπτική αμοιβή του δημοφιλούς ηθοποιού είναι ίδια εδώ και μια δεκαετία. Κάτι που δεν αφορά πολλούς. Αυτό που έχει σημασία είναι το γιατί ο Στέλιος Μάινας επέλεξε συνειδητά να μην ενδώσει στην απληστία.

«Η δική μου τηλεοπτική αμοιβή –και ας με διαψεύσουν οι φίλοι μου από τα κανάλια- είναι η ίδια τα τελευταία δέκα χρόνια! Από θέση. Όταν πριν από μερικά χρόνια ζητούσα κάποια συγκεκριμένα χρήματα μου έλεγαν 'καλά είσαι τρελός; τώρα θα τα πάρεις'. Λέω 'παιδιά με συγχωρείτε, αυτή δεν είναι η λογική του ελεύθερου επαγγελματία. Το τώρα θα τα πάρεις, σημαίνει ότι αύριο θα καταστραφούμε όλοι μαζί'. Υπάρχει μια δεξαμενή χρήματος δεν είναι άπειρα τα λεφτά».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής στο Πρωινό Mou, αποδεικνύοντας εμπράκτως πόσο διαφορετική ήταν η δική του στάση από αυτή πολλών συναδέλφων του.

Αν και ο ίδιος επίσης ξεκαθαρίζει πως «Δεν είμαι εναντίον της προσωπικής φιλοδοξίας. Είμαι εναντίον της απληστίας και του τα θέλω όλα για πάρτη μου. Έχω την αίσθηση πως αυτό που θ΄αφαιρέσω εγώ σήμερα, θ΄αφαιρεθεί από εμένα αύριο και από το παιδί μου μεθαύριο. (...) Δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν τα funds. . Δεν μπορείς να ποντάρεις στην καταστροφή του άλλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ