Ισοφάρισαν οι Μπόστον Σέλτικς σε 2-2 τη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισοφάρισαν οι Μπόστον Σέλτικς σε 2-2 τη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν στην παράταση τους Μαϊάμι Χιτ με 93-91 και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά 18 πόντων (61-43) λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όμως το Μαϊάμι με πρωταγωνιστές τους ΛεΜπρόν Τζέιμς (29π.) και Ντουέιν Ουέιντ (20π.) κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση (89-89) και μάλιστα έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, μια και αστόχησε στην τελευταία επίθεση ο Ουντόνις Χάσλεμ.

Στην παράταση κυριάρχησαν οι άμυνες, με τους Σέλτικς, που είχαν ως πρωταγωνιστές την τετράδα των Πολ Πιρς (23π.), Κέβιν Γκαρνέτ (17π., 14 ριμπ.), Ρέι Αλεν (16π.) και Ραζόν Ρόντο (15π., 15 ασίστ), να πετυχαίνουν τέσσερις πόντους, με τον Ουέιντ να αστοχεί σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Η επόμενη αναμέτρηση που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα αγωνιστεί στους τελικούς του ΝΒΑ θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στην έδρα του Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ