Έκαψε ένα μωρό επειδή το θεώρησε υγειονομικό κίνδυνο! - iefimerida.gr

Έκαψε ένα μωρό επειδή το θεώρησε υγειονομικό κίνδυνο!

Έκαψε ένα μωρό επειδή το θεώρησε υγειονομικό κίνδυνο!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πραγματικά αποτρόπαιη πράξη παραδέχθηκε πως έκανε ένας υπάλληλος ασφαλείας του BBC, ο οποίος είπε πως μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό, έκαψε το πτώμα ενός μωρού, διότι πίστευε πως ήταν υγειονομική απειλή για την αποστολή του βρετανικού καναλιού.

Πρόκειται για τον Κρέιγκ Σάμερς ο οποίος, όπως παραδέχθηκε, βρήκε, έξω από το σπίτι που θα έμενε η αποστολή, το πτώμα ενός άτυχου μωρού. Όπως είπε, δεν το «πολυσκέφτηκε» το έβαλε μαζί με μπάζα και σκουπίδια και το έκαψε. Φυσικά δεν ανέφερε τίποτα στις τοπικές αρχές.

Η πράξη του αυτή έγινε γνωστή μέσω της αυτοβιογραφίας του η οποία κυκλοφόρησε. Στο βιβλίο αποκαλύπτει επίσης πως ο μοναδικός από την αποστολή που δεν γνώριζε για το περιστατικό ήταν ο δημοσιογράφος, καθώς τα υπόλοιπα μέλη όχι μόνο γνώριζαν αλλά έγιναν και μάρτυρες της «κάθαρσης» αυτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ