Πέταξαν γυάλινα μπουκάλια σε οπαδούς του Ολυμπιακού που πανηγύριζαν - iefimerida.gr

Πέταξαν γυάλινα μπουκάλια σε οπαδούς του Ολυμπιακού που πανηγύριζαν

Πέταξαν γυάλινα μπουκάλια σε οπαδούς του Ολυμπιακού που πανηγύριζαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλο ένα περιστατικό συμπλοκής οπαδών συνέβη, αυτήν την φορά στην Πρέβεζα, λίγο μετά την λήξη του πέμπτου στην σειρά τελικού του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αναδεικνύοντας τους Πειραιώτες πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως δημοσιεύει το pamepreveza.gr, οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθυνόμενοι από την οδό Παναγή Τσαλδάρη προς την οδό Σπιλιάδου, με σημαίες και φωνές ζητωκραύγαζαν την νίκη της ομάδας τους, την ώρα που ξαφνικά και από το στενό πίσω από την λέσχη αξιωματικών εμφανίστηκε μια ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού και τους πέταξαν γυάλινα μπουκάλια τα οποία έσπασαν στην μέση του δρόμου.

Οι οπαδοί κατά την συμπλοκή και την ρίψη των γυάλινων αντικειμένων δεν λογάριασαν ούτε τους διερχόμενους από το σημείο πολίτες, αλλά ούτε και τα παιδιά που έπαιζαν στην πλατεία. Ευτυχώς το περιστατικό έληξε χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ