Σαμαράς: Nα βρεθούν χρήματα για τα φάρμακα των ασφαλισμένων - iefimerida.gr

Σαμαράς: Nα βρεθούν χρήματα για τα φάρμακα των ασφαλισμένων

Σαμαράς: Πρέπει να βρεθούν χρήματα για τα φάρμακα των ασφαλισμένων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση προκειμένου να βρεθούν χρήματα με κάθε τρόπο για να εξασφαλιστεί η χορήγηση φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς, απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε δηλωεις του, παραδέχθηκε πως το Δημόσιο χρωστά πολλά «στους φαρμακοποιούς, στους γιατρούς, στα εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές, στους εργαζομένους, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στους προμηθευτές των νοσοκομείων και στον ΕΟΠΥΥ».

Ωστόσο συνέχισε ο ίδιος «οι άρρωστοι, οι ηλικιωμένοι δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούνται άλλο» και προσθέτει, «Οφείλουμε να βάλουμε πάνω από όλα την υγεία των Ελλήνων πολιτών και ιδίως εκείνων που στερούνται οικονομικής δυνατότητας».

Ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο και του ζήτησε να εξασφαλιστούν οι πόροι για να βρεθούν χρήματα προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα, ενώ κάλεσε τους τους προμηθευτές υγείας «να δείξουν ευαισθησία και κατανόηση και να μην στερήσουν από τους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτα, την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών Υγείας στον κρίσιμο χρόνο που διανύουμε».

«Η χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, γιατί η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ