Τέρενς Κουίκ: Ο Σαμαράς φοβάται το ντιμπέιτ με τον Πάνο Καμμένο - iefimerida.gr

Τέρενς Κουίκ: Ο Σαμαράς φοβάται το ντιμπέιτ με τον Πάνο Καμμένο

Τέρενς Κουίκ: Ο Σαμαράς φοβάται το ντιμπέιτ με τον Πάνο Καμμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είπε πως ο Αντώνης Σαμαράς φοβάται να αντιπαρατεθεί με τον Πάνο Καμμένο σε ένα ντιμπέιτ.

«Θέλει να αποφύγει το ντιμπέιτ όλων των αρχηγών και να μη αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά με τον Πάνο Καμμένο» είπε ο Τέρενς Κουίκ.

«Πίσω από διάφορες μεθοδεύσεις και προτάσεις για επιλεκτικές τηλεοπτικές μονομαχίες, δεν θα κρυφτεί κανένας Σαμαράς, που με διάφορα προσχήματα θέλει να αποφύγει το ντιμπέιτ όλων των κοινοβουλευτικών αρχηγών και κυρίως να μη αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά, μπροστά στον ´Ελληνα ψηφοφόρο, με τον πρόεδρο του κινήματος ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνο Καμμένο. Τί φοβάται άραγε;

Ισχύει στο ακέραιον και θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, η πρόταση που έχουν κάνει επανειλημμένα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ότι το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών πρέπει να γίνει και όποιος δεν έχει τα κότσια να εμφανιστεί, να μείνει η καρέκλα του κενή» αναφέρει ο κ.Κουίκ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ