Χίσλοπ: Θα ήταν «απιστία» να αποσύρω τις καταθέσεις μου από την Ελλάδα - iefimerida.gr

Χίσλοπ: Θα ήταν «απιστία» να αποσύρω τις καταθέσεις μου από την Ελλάδα

Βικτόρια Χίσλοπ: Θα ήταν «απιστία» να αποσύρω τις καταθέσεις μου από την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Απιστία» προς τη χώρα που τόσο αγαπά, την Ελλάδα, θα θεωρούσε την απόσυρση των καταθέσεών της από της ελληνικές τράπεζες η διάσημη συγγραφέας, Βικτόριο Χίσλοπ.

Οπως η ίδια έγραψε στο άρθρο της στη «Daily Mail», δεν θα αποσύρει τις καταθέσεις της στις ελληνικές τράπεζες σε μια προσπάθεια να αποδείξει έμπρακτα την αγάπη της στη χώρα που τόσο αγαπά.

Η Βικτόρια Χίσλοπ βρισκόταν στη χώρα μας τη βροχερή ημέρα της τελετής - παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Η ίδια παρακολούθησε την εκδήλωση από το σπίτι της στην περιοχή του Παναθηναϊκου Σταδίου και στο άρθρο της με μια συγκινητική περιγραφή προσπάθησε να μεταφέρει το κλίμα της ημέρας.

«Ασυνήθιστο για Μάη μήνα, έβρεξε πολύ την περασμένη εβδομάδα. Από το μπαλκόνι μου, μπορούσα να δω το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Ύστερα από αρκετές ώρες, ο κόσμος έφυγε και ξαφνικά βγήκε ένα ουράνιο τόξο στον αθηναϊκό ουρανό. Η Ελλάδα γέννησε το δράμα. Ελπίζω για το καλό όλων που ζουν σε αυτή την απίστευτη χώρα, το ουράνιο τόξο να είναι συμβολικό και σύντομα η Ελλάδα να βρει "το χρυσό της λιμάνι"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ