Καμμένος: Σε ποιόν λέει ψέματα ο Σαμαράς; Στους Έλληνες ή στον Ντράγκι; - iefimerida.gr

Καμμένος: Σε ποιόν λέει ψέματα ο Σαμαράς; Στους Έλληνες ή στον Ντράγκι;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή τους Ανεξάρτητοι Έλληνες εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά παραθέτοντας την επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι με την οποία όπως επισημαίνουν ο Αντώνης Σαμαράς «έδωσε γη και ύδωρ».

«Πότε έλεγε ψέματα ο κ. Σαμαράς; Στον ελληνικό λαό όταν προχθές ανακοίνωνε τα 18 μέτρα ή στον κ. Ντράγκι, όταν του έστελνε στις 15 Φεβρουαρίου 2012, την επιστολή, με φαρδιά - πλατιά την δεσμευτική υπογραφή του;» αναφέρουν στην ανακοίνωση και κατηγορούν επίσης τον Αντώνη Σαμαρά ότι ενώ « χθες υποσχόταν στον Ελληνικό λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα πολλά αντιμνημονιακά, είναι ο ίδιος που υπέγραψε το μνημόνιο, ο ίδιος που απέστειλε επιστολή υποταγής στη κυρία Μέρκελ, ο ίδιος που έδωσε γη και ύδωρ στον Μάριο Ντράγκι και έγγραφη υπόσχεση ΠΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ