Τον Κινέζο εραστή του βίασε και τεμάχισε ο πορνοστάρ με τον παγοκόφτη! [εικόνες] - iefimerida.gr

Τον Κινέζο εραστή του βίασε και τεμάχισε ο πορνοστάρ με τον παγοκόφτη! [εικόνες]

Τον Κινέζο ερωμένο του βίασε και τεμάχισε ο πορνοστάρ με τον παγοκόφτη! [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένοι οι ντετέκτιβ από τα νέα στοιχεία για τη δράση του αιμοσταγή δολοφόνου που βιντεοσκόπησε τα βασανιστήρια, τα ανέβασε στο διαδίκτυο, ταχυδρόμησε τα κομμάτια του θύματος στον πρωθυπουργό και προειδοποίησε πως... έπεται αιματηρή συνέχεια.

Κάθε μέρα και μια φρικιαστική λεπτομέρεια ανακαλύπτουν οι αστυνομικοί του Κεμπέκ για τον bisexual πορνοστάρ Λούκα Ρόκο Μανιότα,ο οποίος φέρεται να βίασε, εκτέλεσε, τεμάχισε, αποκεφάλισε και σοδόμισε έναν άντρα στο διαμέρισμά του (ακρωτηριασμένα μέλη του οποίου έστειλε ταχυδρομικώς στο γραφείο του πρωθυπουργού).

Το πόδι και το χέρι που περιείχε το μακάβριο πακέτο διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε 33χρονο Κινέζο φοιτητή του πανεπιστημίου Κονκόρντια του Μόντρεαλ, Ζουν Λιν, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος στον διαδικτυακό τόπο του Κινεζικού Προξενείου την περασμένη εβδομάδα. Η οικογένειά του δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του από τις 24 Αυγούστου.

Η συγκλονιστική λεπτομέρεια ωστόσο είναι ότι ο Κινέζος υπήρξε εραστής του πορνοστάρ στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ο κορμός ενός ακρωτηριασμένου άντρα και μεγάλη ποσότητα αίματος στο στρώμα αλλά και στο ψυγείο του.

Ο Μανιότα φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει την φρικτή δολοφονία, τον βιασμό και τον τεμαχισμό του εραστή του με παγοκόφτη και κουζινομάχαιρο. Από το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του βίντεο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, εντόπισε άλλωστε το διαμέρισμά του δράστη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι όλοι νόμισαν πως επρόκειτο για σκηνοθετημένη ταινία ενώ ένας δικηγόρος από τις ΗΠΑ προσπάθησε να κινητοποιήσει τις αρχές αλλά η καταγγελία του αγνοήθηκε.

Οι αστυνομικές αρχές του Καναδά ενημέρωσαν την Ιντερπόλ ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει διαφύγει από το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη και πιθανότατα στην Γαλλία ή την Αγγλία (όπου ταξίδεψε και νωρίτερα φέτος), μεταμφιεσμένος σε γυναίκα. «Τον είδα στις 25 Μαΐου και μου έκαναν εντύπωση τα μαλλιά του. Ήταν χάλια και διαφορετικά από ό τι συνήθως. Ήταν κόκκινα... Μάλλον ήταν μια πολύ κακή περούκα», κατέθεσε γείτονας του πορνοστάρ.

Ο φόνος εκτιμάται από τον ιατροδικαστή ότι έγινε τη νύχτα της 24ης Μαΐου και εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως είναι ο πρώτος μιας σειράς δολοφονιών με εκτελεστή τον Μανιότα. «Προσοχή! Λίγους μήνες πριν ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο όπου δολοφονούσε ζώα, έπνιγε ο ίδιος γάτες ή τάιζε με γατάκια έναν βόα, με την απειλή: θα επιστρέψω αλλά αυτή τη φορά τα θύματά μου δεν θα είναι ζώα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κόκκινος συναγερμός που εξέδωσε η Ιντερπόλ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ