Τσιόδρας: Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ - Ψυχραιμία - iefimerida.gr

Τσιόδρας: Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ - Ψυχραιμία

Δημήτρης Τσιόδρας: Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ. Ψυχραιμί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάντηση της κυβέρνησης για τις ασκήσεις προσομοίωσης των νομισμάτων στην νέα δραχμή, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας, τονίζοντας πως «κάποιοι βιάζονται να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ».

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την δημοσιοποίηση από το Bloomberg του πίνακα με την ελληνική δραχμή μετά-ευρώ, ο Δημήτρης Τσιόδρας είπε χαρακτηριστικά «Είτε από ερασιτεχνισμό είτε από σκοπιμότητα. Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ. Το νόμισμα της Ελλάδας όμως αποτελεί πρωτίστως επιλογή του ελληνικού λαού κι όχι των αγορών. Επίσης οι Ευρωπαίοι εταίροι σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνουν ότι επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Ψυχραιμία λοιπόν. Πολλές φορές άλλωστε έχουμε δει ασκήσεις προσομοίωσης, να μετατρέπονται σε κινήσεις κερδοσκοπίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ