Μιχελάκης: Πολιτική απάτη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Πολιτική απάτη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Μιχελάκης: Πολιτική απάτη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματός του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα ακοστολόγητο συνοθύλευμα εξαγγελιών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πρόγραμμα που οδηγεί τη χώρα έξω από το ευρώ και την Ευρώπη, θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες, θα διώξει τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό και θα αυξηθεί η ανεργία.

«Σήμερα ακούσαμε πώς θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Πώς θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλία. Πώς θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση. Πώς θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος», συνεχίζει η ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη.

«Είναι ένα συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν, μια πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το "λεφτά υπάρχουν" του κ. Παπανδρέου και της κυρίας Κατσέλη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ