Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός: Αν δεν έκανα ψυχοθεραπεία μπορεί και να μην ζούσα - iefimerida.gr

Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός: Αν δεν έκανα ψυχοθεραπεία μπορεί και να μην ζούσα

Ζέτα Δούκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Άρχισα να κάνω ψυχοθεραπεία μετά από ένα πολύ τραυματικό γεγονός. Αν δεν μου πρότειναν να πάω σε ψυχοθεραπεύτρια, μπορεί ακόμη να πάλευα ή ακόμα και να μην ζούσα», υποστήριξε σε συνέντευξή της γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Μιλώντας για την ψυχοθεραπεία, η Ζέτα Δούκα πρόσθεσε: «Η αφορμή να κάνω ψυχοθεραπεία μπορεί να ήταν αυτό το γεγονός, αλλά από εκεί και πέρα μου έκανε καλό να εντοπίσω συμπεριφορές μου τις οποίες ούτε καν ήξερα ότι έχω. Για παράδειγμα, πόσο πολύ είχα ανάγκη να ωραιοποιώ τις καταστάσεις, τους ανθρώπους, τα πράγματα δίπλα μου».

Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός: Αν δεν έκανα ψυχοθεραπεία μπορεί και να μην ζούσα | iefimerida.gr 0

Όσο για το πόσο η θεραπεία τη βοήθησε στη ζωή της, ανέφερε: «Με έχει μάθει να είμαι πιο ήρεμη στην καθημερινότητά μου, να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου και τέλος να γίνομαι συνέχεια καλύτερος άνθρωπος, πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ