Πραντέλι: «Δεν έχω πρόβλημα να μην παίξει η Ιταλία στο Euro» - iefimerida.gr

Πραντέλι: «Δεν έχω πρόβλημα να μην παίξει η Ιταλία στο Euro»

Τσέζαρε Πραντέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι εμφανίστηκε πρόθυμος ακόμη και να μην αγωνιστεί η «Σκουάντρα Ατζούρα» στο Euro 2012 εφόσον αυτό θα είναι καλό για το ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες «Scommessopoli».

«Εάν κάποιος μου πει πως είναι καλύτερο για το ιταλικό ποδόσφαιρο να μην αγωνιστούμε στο Euro 2012, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», δήλωσε ο 55χρονος τεχνικός στην κρατική τηλεόραση «RAI» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσουν οι σταυροφορίες, θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα όπως είναι και δεν παίρνω καμία συγκεκριμένη θέση χωρίς να αναλογιστώ τις συνέπειες. Θέλω να μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, όμως τα γεγονότα δεν μου το επιτρέπουν. Επαναλαμβάνω πως οι παίκτες που έχουν τεθεί υπό έρευνα, δεν θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ